OM

ANDERS OLSSON

 

Jag bor och utgår från norra Gotland, men arbetar med kunder över hela ön.

Efter 35 års erfarenhet inom kök och design erbjuder jag, som egen företagare sedan några år  tillbaka, skräddarsydda kök och badrum.

 

Jag bokar en tid som passar er och gör jag ett hembesök, där vi tar den tid som behövs för att hitta den lösning som passar just er och ert kök bäst!

Jag mäter, ritar och planerar, hittar lösningar, tar med visningsmaterial ut till kunden.

 

Jag säljer kök av de flesta olika fabrikat som kan måttbeställas efter era önskemål. Endast fantasin sätter gränserna, då ni själv har möjlighet att välja färg på luckor, lister och stommar. Lackerat, handådrat, fanér eller massivt trä… Urvalet är enormt!

 

Som specialitet erbjuder jag även detaljrenovering av köksinredning, om det är den lösningen som passar ert renoveringsbehov och kök bäst!

Ni väljer färger och utseende på byte av endast luckor, lådfronter och listverk, allt blir naturligtvis måttanpassat för alla typer av gamla kök och förses med nya självstängande gångjärn.

 

Jag har ett stort urval av vitrinmodeller och tillhandahåller även bänkskivor i alla material, Alla vitvarumärken som finns på marknaden kan naturligtvis också tillhandahållas, samt måttanpassade nytillverkade köksmöbler av valfri design i olika träslag.

 

Här kan du även få ett helt gotlandstillverkat kök, som platsbyggs efter gammaldags modeller och med egen färgsättning!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ANDERS OLSSON KÖK OCH DESIGN. Othemsvägen 3, 624 49 Slite. Tel: 070 785 80 12 E-post: anders.olsson@kokochdesign.net

 

© Anders Olsson Kök och Design 2012