KÖK

 

 

Jag erbjuder framför allt skräddarsydda kök som ritas och designas efter era önskemål och förutsättningar, både vid renovering och nybyggnation.

Har man aldrig ritat, mätt och beställt ett kök förut så kan det lätt bli fel. Därför bokar jag en tid som passar er och gör ett hembesök . Vi tar den tid som behövs, jag mäter, ritar och planerar, hittar lösningar, tar med visningsmaterial ut till er.

Jag säljer kök av olika fabrikat och är bland annat återförsäljare för kökstillverkaren Novaflex, vars stora och flexibla utbud kan måttbeställas allt efter önskemål.

Endast fantasin sätter gränserna, då ni själva har möjlighet att välja färger, lackerat,  handådrat, faneer eller massivt trä. Som specialitet erbjuder jag även byte av endast luckor, lådfronter och listverk, som måttanpassas för alla typer av gamla kök och förses med nya självstängande gångjärn .

Till ert kök kan jag tillhandahålla  alla vitvarumärken som finns på marknaden. Köket monteras av en skicklig snickare som jag samarbetar med alternativt monterar ni det själva.

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ANDERS OLSSON KÖK OCH DESIGN. Othemsvägen 3, 624 49 Slite. Tel: 070 785 80 12    E-post: anders.olsson@kokochdesign.net

 

© Anders Olsson Kök och Design 2012